Cursussen en workshops kinderboek illustreren

Wilde je altijd al een kinderboek illustreren, maar komt het er thuis niet van? Heb je allemaal goeie ideeën, maar weet je niet waar je moet beginnen? Ben je al op dreef, maar wil je wat begeleiding? Een stok achter de deur om het écht te gaan doen? Ervaren of het iets voor je is? Allemaal hele goeie redenen om mee te doen aan één van mijn cursussen.

Het aanbod bestaat uit:

Persoonlijk advies

Lukt het niet om naar een cursus te komen, maar wil je toch graag persoonlijk advies over je illustraties? Neem dan contact op via de mail: post@mariekevanditshuizen.nl dan maken we een afspraak over de aanpak. Je kunt bijvoorbeeld een keer langskomen om je werk te bespreken (85,- per uur inclusief BTW) of een ‘online’ pakket afnemen. Dan ontvang je opdrachten, achtergrondinfo en feedback per mail met een frequentie naar wens. Afhankelijk van je wensen bepalen we samen aanpak en prijs.

Online cursus

De onlinecursus is in principe dezelfde cursus als de basiscursus, maar dan zonder de bijeenkomsten. Je ontvangt achtergrondinformatie en huiswerkopdrachten. De gemaakte opdrachten stuur je naar mij in een zelf te bepalen frequentie en hierop ontvang je feedback. Lees hier meer over de inhoud. Een onlinecursus kost 295,- inclusief BTW.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s